Omdat het belangrijk is voor jou!

Je wilt toch ook gewoon dat je website precies bij je past? Dat de teksten de juiste maat en kleur hebben? Dat de foto’s en/of video’s op de plek staan die je in gedachten hebt? De kleuren precies goed zijn? Een website die rust uitstraalt, of juist dynamiek. In elk geval een website die precies bij jou past!

  • Je website helemaal naar jouw smaak en ideeën opgezet en ingericht

  • Niet je ideeën aanpassen aan een template, maar je website aanpassen aan je ideeën

  • Zelf je website beheren of (als je weinig tijd hebt, de kennis niet hebt of helemaal geen zin hebt in alle gedoe) gewoon door iemand laten doen, bijvoorbeeld door mij!

Onze Mogelijkheden

NIEUWE WEBSITE

Een geweldige nieuwe website, helemaal naar jouw wensen.
Je website is bij mij dus altijd maatwerk en dat ook nog eens betaalbaar!
Standaard geschikt voor PC, tablet en smartphone. Een webshop is uiteraard ook mogelijk!
Lees er hier meer over..

ONDERHOUD

Je website bestaat uit inhoud (teksten, foto’s, video) en programma’s (Worpdress, Plugins, Html, etc) om die inhoud mooi weer te geven.
Zowel de inhoud als de programma’s wijzigen regelmatig. Heb je er zelf geen tijd voor hebt of kom je er niet uit, dan kan ik je prima helpen!
Lees er hier meer over..

HULP

Zoek je hulp in verband met je website (wat dan ook)? Laadt je site erg traag? Wil je dat je website beter gevonden wordt? Is er iets mis gegaan na een update of ben je misschien al tijden niet helemaal tevreden over een deel van je site? Of misschien heb je bij iemand anders iets moois gezien en wil je iets vergelijkbaars proberen met je eigen website? Kennismaken is geheel vrijblijvend. Neem eens contact met me op!

UPDATES

Het is voor de veiligheid van je website van belang dat je zowel WordPress zelf,  als je WordPress thema en de plugins die je gebruikt up-to-date houdt. Dit is van belang omdat updates soms nieuwe functies, oplossingen voor fouten, verbeteringen bevatten en er ook vaak een of meerdere veiligheidskwesties aangepakt worden.

Een verouderde versie van WordPress loopt meer risico dan een nieuwere, en dat geldt ook voor verouderde thema’s en plugins.
Wil je voorkomen dat je WordPress Website onveilig en traag wordt, zorg er dan voor dat je alles zo goed mogelijk up-to-date houdt!

VeerdonkWebArt kan je deze zorg uit handen nemen. Lees er hier meer over..

FOTOGRAFIE / FOTOBEWERKING

VeerdonkWebArt kan foto’s verzorgen over bepaalde onderwerpen, in bepaalde kleurstellingen en deze naar wens op maat maken bijvoorbeeld speciaal voor je website of op de juiste maten voor een bericht of reclame op Facebook of een andere social media.
Veel foto’s die op internet vindt mag je niet zo maar gebruiken zonder de eigenaar/auteur te betalen voor het recht om de foto te mogen gebruiken. Wil je foto’s ook nog aan je wensen aan kunnen passen dan zitten daar soms nog extra kosten aan verbonden. Er zijn de afgelopen jaren mogelijkheden ontstaan om zonder kosten foto’s te kunnen gebruiken. Lees er hier meer over..

VIDEO BEWERKING & PROMOTIE

Video trekt over het algemeen meer aandacht dan een foto. VeerdonkWebArt kan video’s verzorgen over bepaalde onderwerpen en deze naar wens op maat maken bijvoorbeeld speciaal voor je website of op de juiste maten voor een bericht of reclame op Facebook of een andere Social Media.
De mogelijkheden zijn heel breed: van korte video’s van een seconden of 10 om een logo te promoten tot  zo lang als je zou willen. Voor gebruikt op Social Media is een minuut of 3 overigens al erg lang.
Lees er hier meer over of bekijk wat voorbeelden..

Voorbeelden

Klik op het plaatje voor meer informatie over de betreffende website.

Deskundige Ondersteuning

Zoek je hulp voor het oplossen van een probleem met je website?
Wil je een (nieuwe) website?
Of wil je dat het technische en/of redactionele werk je uit handen genomen wordt zodat je zelf meer tijd over houdt om te doen waar je goed in bent en blij van wordt?
Dan ben je hier aan het juiste adres!