Neem Contact Op

Contact2021-06-01T10:45:32+00:00

Maak een Afspraak of stel een vraag

Vul hieronder je naam, email, het onderwerp en je vraag/opmerking in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.
Wil je echt snel een reactie bel me dan.

Snel strippenkaart bestellen kan op deze pagina.

  Je deelt persoonlijke gegevens met ons. Door onderstaand vak aan te vinken bevestig je dat je akkoord bent met onze Privacyverklaring.

  Akkoord met Privacyverklaring en de toepassing op de gegevens in dit formulier/deze email.

  Contact Info

  Telefonisch Contact

  Vindt VeerdonkWebArt

  Veel gestelde vragen

  Voor een aantal vragen kun je hieronder al antwoorden vinden. Staat je vraag er niet bij neem dan even contact op per email of telefoon.
  Wanneer wordt mijn vraag/wens/opdracht verwerkt?2018-02-06T18:51:38+00:00

  De volgorde wordt bepaald door de volgorde waarop vragen binnenkomen. Hierop zijn 2 uitzonderingen: mensen met een strippenkaart hebben voorrang op mensen zonder strippenkaart en echte noodgevallen (te bepalen door VeerdonkWebArt) gaan voor regulier werk.

  Hoe kan ik een strippenkaart bestellen?2018-02-06T19:05:11+00:00

  Je kunt hier een strippenkaart bestellen. De procedure staat hier uitgelegd. Heb je haast? Neem dan a.u.b. even per email of telefonisch contact op. We maken dit zo snel mogelijk in orde.

  ZZP-er of een klein bedrijf, wat kan VeerdonkWebArt voor mij betekenen?2018-02-06T18:41:15+00:00

  VeerdonkWebArt is opgericht juist om een betaalbaar alternatief te bieden aan kleine bedrijven. Een mooie eigen maatwerk website en service op maat. Natuurlijk kun je hier ook terecht voor uitbreidingen en aanpassingen van je bestaande website. Lees hier meer over de mogelijkheden..

  Wat zijn de mogelijkheden bij VeerdonkWebArt?2018-02-06T18:29:22+00:00

  Met alle vragen en wensen over je website kun je terecht bij VeerdonkWebArt. Wil je een nieuwe website, een probleem oplossen, gewoon een vraag of iets mogelijk is, het technisch beheer van je website uitbesteden. Het maakt niet uit waarmee.
  Lees hier meer..

  Hoe werkt een Strippenkaart?2018-02-06T18:24:01+00:00

  Met een VeerdonkWebArt Strippenkaart krijg je altijd voorrang als je hulp nodig hebt en bovendien kun je de strippenkaart gebruiken om terugkerend onderhoud, zoals bijvoorbeeld het installeren van updates, op maat maken van foto’s e.d., door mij te laten doen. Je hebt er dan zelf geen omkijken naar.

  De bestede tijd wordt secuur bijgehouden en je ontvangt een overzicht van de bestede tijd iedere keer als de Strippenkaart gebruikt is. Je koopt vooraf een vast aantal uren in tegen een extra voordelig tarief.
  Lees er hier meer over…

   

  Gebruikt VeerdonkWebArt een bepaald thema voor WordPress?2018-02-28T12:06:38+00:00

  Jouw website, is gewoon jouw website! Je bent altijd vrij om je eigen thema te kiezen.
  VeerdonkWebArt maakt al jaren gebruik van het AVADA thema voor een reeks van websites en heeft er goede ervaringen mee. Dit is een betaalbare en uitgebreide gereedschapskist met veel mogelijkheden om je website er geweldig uit te laten zien. Responsive is standaard ingebouwd: je website zal zelf aanpassen aan de maat van het beeldscherm (pc, tablet, smartphone).
  Er zijn allerlei integratie mogelijkheden al ingebouwd zoals bijvoorbeeld met ‘The Events Calendar’  en de veelgebruikte webshop Woocommerce.

  Neem even contact op als je geïnteresseerd bent in de mogelijkheden..

  Ik wil met mijn oude website verhuizen naar WordPress kan dat?2018-02-06T19:01:22+00:00

  Jazeker! Neem even contact op dan kunnen we een inschatting maken van hoeveel werk het ongeveer is.

  Al die updates iedere keer kan dat niet anders?2018-02-06T18:58:13+00:00

  VeerdonkWebArt kan de updates voor je doen. We spreken dan af met welke frequentie (bijv 1x per week, om de week of 1x per maand) ik controleer of er nieuwe updates zijn. Als die er zijn worden de relevante updates doorgevoerd. Eventuele problemen worden opgelost. De tijd die besteed is wordt afgerekend met een strippenkaart.
  Lees hier meer over wat VeerdonkWebArt voor je kan doen..

  Heb je nog andere vragen? Ik help je graag!

  Ga naar de bovenkant