Tarieven

Alle werkzaamheden worden op uurbasis verrekend. De verschillende mogelijkheden (inclusief kortingsmogelijkheden) staan hier beschreven.

Facturen & betaling

Alle facturen worden via email verstuurd. De betalingstermijn is 14 dagen.

Ben je het niet eens met een factuur, neem dan binnen 7 dagen na dagtekening van de factuur contact hierover op.

Indien de betaling niet binnen 14 dagen is ontvangen wordt er een herinnering verstuurd met een termijn van 7 dagen.

Indien de betaling niet binnen deze 7 dagen is ontvangen wordt er opnieuw een herinnering verstuurd met een termijn van 7 dagen en de dienstverlening wordt opgeschort totdat de betaling van alle nog openstaande facturen volledig is ontvangen.

Bij alsnog uitblijven van de betaling worden worden wettelijke richtlijnen gevolgd m.b.t het heffen van handelsrente en mogelijke incassokosten.

Strippenkaarten

Strippenkaarten geven korting op de reguliere uurprijs. Aangemeld werk per strippenkaart heeft voorrang op werkzaamheden zonder strippenkaart en wordt ingepland en afgehandeld in volgorde van aanmelding. Tijdsbesteding wordt nauwkeurig bijgehouden en na uitvoering van werkzaamheden wordt een actuele stand van zaken verstuurd per email.

Je kunt er hier meer over lezen.

Een strippenkaart heeft een geldigheidsduur van 1 jaar. Alle nog resterende uren vervallen bij het verlopen van de geldigheid van de strippenkaart.