VeerdonkWebArt

Over2018-06-04T08:59:51+00:00

Geweldige Hulp voor je Website

Ik bouw al jaren websites, eerst in HTML en de afgelopen jaren steeds meer met behulp van WordPress.
Mijn technische kennis en ervaring gecombineerd met een groot invoelingsvermogen zijn een geweldige combinatie om snel voor jouw de beste website te maken of een probleem op te lossen!
Ook als je het reguliere beheer van je website maar gedoe vindt kun je hier prima terecht. Bekijk de mogelijkheden voor meer informatie.

Een van de kenmerken van WordPress is dat het geïnstalleerd wordt op een internetserver. Meestal huur je daar ruimte voor bij een hosting provider. (Als je dit doet let er dan op dat de hostingprovider WordPress ondersteund). Eenmaal geïnstalleerd kun je via een internet verbinding er met een willekeurig computer contact mee maken. Het maakt niet uit waar je bent: je kunt overal bij je website om pagina’s toe voegen of om informatie te veranderen.

JOS VAN DE VEERDONK • VEERDONKWEBART

“Kwaliteit ontstaat waar met aandacht gewerkt wordt.
Aandacht voor jou, jouw visie en jouw wensen en met focus en aandacht op iedere stap en natuurlijk de vele details in het proces.
In de verbinding ontstaat zo voor jou de perfecte website!”

Jos van de Veerdonk

Vragen? Of wil je gewoon kennismaken?

 Gratis Advies

Misschien heb je iets aan een (of meer) van de korte stukjes die ik schrijf over onderwerpen waar ik vragen over krijg. Hieronder vindt je een voorproefje van de laatste 3. Zin in meer? Kijk dan in het menu onder Advies

Professioneel

Veel ondernemers, en met name Coaches en mensen met een kleine praktijk voelen zich goed geholpen door VeerdonkWebArt.

Ga naar de bovenkant